Kynologie 2015 
copyright 2010 kgp ’’De Achterhoek’’ alle rechten voorbehouden
Kringgroep de Achterhoek heeft de ringtraining ook opengesteld voor niet kringgroepleden en nodigt iedereen uit die interesse heeft om op maandagavond te komen trainen (Dit is vanaf April tot eind september 2016) . Wil je met je hond aan de training deelnemen dan is het aan te raden om zelf voor een voorbrenger te zorgen.Geintreseerd? bel dan Gerhard Sanders 06-22602565 of Simone Looman-Steentjes 06-20825312. De training is op het terrein, aan de Dinxperloseweg 10a te Silvolde aanvang is 19.30 uur Hopende op een goede opkomst, met sportieve groet, Gerhard Sanders
Ringtraining
copyright 2010 kgp ’’De Achterhoek’’ alle rechten voorbehouden
’’De Achterhoek’’ VDH kringgroep Africhting & Kynologie
 Clubmatch Overdinkel 8-3-2015
Op deze zondag Behaalde Bart Hartelman met Abby  van Harbajahof onder keurmeester H.Buss een keurige 6e plaats in de jeugdklasse teven (SG6) Wij feliciteren Bart en Abby met het behaalde resultaat. (klik hier voor de gehele uitslag)
Fokgeschiktheidskeuring Erfstadt 27-6-2015
Op deze warme zaterdag in Erfstadt heeft Gonneke van Hal haar teef Altesse von Gawall voorgebracht onder keurmeester: M. v. Dorssen. Zij behaalden de kwalificatie aangekeurd voor het leven. Wij feliciteren Gonneke met het behaalde resultaat.
Clubmatch Beuningen 28-6-2015
Ondanks temperaturen ruim boven 25 graden hebben twee ledendeelgenomen aan de clubmatch in Beuningen. Hans Dreuning met Dalida van Harbajahof (fokker Bart Hartelman) in de klase teven 6-9 maanden. Zij behaalden een 4e plaats met veelbelovend. keurmeester: Peter Nefs Simone Looman-Steentjes met Uby vom Haus Valkenplatz In de klasse teven 12-18 maanden. Zij behaalden een 6e plaatz met ZG onder keurmeester Hans Joachim Dux Hans en Simone gefeliciteerd met dit prachtige resuktaat.
Dalida van Harbajahof
Fokgeschiktheidskeuring Ommen 27-6-2015
Op zaterdag 27 juni heeft ons lid Bart Hartelman met Xelli van Harbajahof deelgenomen aan de fokgeschiktheidskeuring bij kringgroep Ommen onder keurmeester: A. Boonemmer Zij behaalden hier de kwalificatie, aangekeurd voor het leven Wij feliciteren Bart en Xelli met het behalen van dit prachtige resultaat.
Xelli van Harbajahof